Autorske priče za djecu Slavice Trgovac Martan

S osobitim ponosom na našim stranicama predstavljamo originalne priče za djecu autorice

Slavice Trgovac Martan.

Vjerujemo da će djeca s radošću prihvatiti nove priče baš kao i djeca polaznici programa Dječjeg vrtića Ciciban. Uskoro ih na stranicama objavljujemo uz dječje ilustracije.

Priče možete preuzeti, no molimo vas da poštujete autorstvo!

Vještica Šašavica i zbrčkane priče

Velika uskršnja zabuna


 

Književnik Mladen Kušec u Dječjem vrtiću "Ciciban"

08Književnik Mladen Kušec je rođen i živi u Zagrebu. On je jedan od nepresušenih autora dječje literature koji nikada ne posustaje te kroz šalu, smijeh ili zanimljivu priču pokušava djeci i ljudima pomoći da nađu sebe, da prepoznaju sve one čari života oko sebe i da čuvaju sve dobro među ljudima i u prirodi koja ih okružuje. Ne očekujte ozbiljne priče, on će vas pokušati sa najzanimljivijim naslovima svojih dosadašnjih knjiga nasmijati i razveseliti. 06

Mladen Kušec za sebe kaže "Bio sam oduvijek Bijela Vrana, pa sam ih kao književnik i novinar tražio. I djeca su male bijele pozitivne vrane u kojima ćeš uvijek naći i otkriti nešto novo." Posjetio je mnoge škole i vrtiće, a danas se nalazi i u našem gradu Bjelovaru u Dječjem vrtiću "Ciciban". Ono što je zanimljivo u riječima književnika koje je izjavio u našem vrtiću "Ciciban", da se tek privikava na ovakvu naprednu i pametnu djecu, kojima je sve poznato i koja traže puno više. Sve razgovore koje vodi s njima su puni ljubavi i poštovanja koje im pruža kroz pitalice, smijeh i šalu, a oni mu vraćaju sa još više ljubavi.Djeca  iz Dječjeg vrtića "Ciciban" napisali su svoje "Pitalice skitalice na Cicibanov način" i s tim pozdravili književnika Mladena Kušeca.

Književnik Mladen Kušec

Koristite tipke '<' ili '>' (tipke lijevo i desno) za pregled slika.

« 1 od 9 »