Koliko je sati?
Što je važno danas?
  • Ako želite da vam djeca postanu dobri ljudi, potrošite na njih duplo više vremena i duplo manje novca (Abigail Van Buren)
Kalendar
<< svi. 2020. >>
PUSČPSN
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Arhiva

postheadericon Upute za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi

Prema Uputama za sprječavanje i suzbijanje epidemije Covid-19 vezano za rad predškolskih ustanova i razrednu nastavu od 1. do 4. razreda te posebne razredne odjele i rad s djecom s teškoćama koja imaju pomoćnika u nastavi (HZJZ, 20.5.2020.),  rad u predškolskim ustanovama i školama u sadašnjim epidemiološkim uvjetima uz poštovanje uputa smatra se sigurnim te se mogućuje uključivanje sve djece u vrtiće i škole od 25. svibnja 2020.

Molimo korisnike programa DV Ciciban da se obavezno upoznaju sa sadržajem navedenog dokumenta.

Vrlo je važno da roditelji / skrbnici:

  • ne dolaze u pratnji djeteta ako imaju simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako im je izrečena mjera samoizolacije ili ako imaju saznanja da su zaraženi s COVID-19,
  • ne dovode dijete u ustanovu ako dijete ima simptome respiratorne bolesti (povišena tjelesna temperatura, kašalj, poteškoće u disanju, poremećaj osjeta njuha i okusa), ako ima izrečenu mjeru samoizolacije ili ako je dijete zaraženo s COVID-19.
  • ne dovode dijete u ustanovu u slučaju povišene tjelesne temperature te sa znakovima drugih zaraznih bolesti

Polazak u vrtić/jaslice u ovom trenutku može biti stresan za dijete i za roditelje. Razumijemo Vas i pružit ćemo vam potporu.

DV Ciciban postupio je u skladu s navedenim Uputama i ima u potpunosti sve zadovoljene uvjete. Svi standardi higijene i dezinfekcije se bez iznimke provode. DV Ciciban profesionalno i sigurno skrbi za djecu i u ovim izvanrednim uvjetima, a Vas molimo za razumijevanje, strpljivost i poštivanje dogovorenih pravila. Kao i do sada, sa svim vašim pitanjima i komentarima, slobodno nam se obratite putem Dinamikoma, e-mailom i telefonskim putem.

Radujemo se susretu!