Koliko je sati?
Što je važno danas?
  • Ako želite da vam djeca postanu dobri ljudi, potrošite na njih duplo više vremena i duplo manje novca (Abigail Van Buren)
Kalendar
<< tra. 2020. >>
PUSČPSN
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3
Arhiva

postheadericon Obavijest o prestanku rada Dječjeg vrtića Ciciban zbog prevencije širenja korona virusa

Poštovani roditelji,

obavještavamo vas da Dječji vrtić Ciciban od ponedjeljka, 17. ožujka neće raditi u sva tri objekta: matični objekt u Podravskoj, područni objekt u Bachovoj i područni objekt u Mihanovićevoj zbog prevencije širenja korona virusa, a sukladno objavi premijera Republike Hrvatske, napucima Stožera civilne zaštite Grada Bjelovara i Grada Bjelovara.

Na održanom sastanku kojem su danas (13. ožujka) prisustvovali ravnatelji svih vrtića i osnovnih škola s područja grada Bjelovara, predstavnici Gradskog društva Crvenog križa, Stožera civilne zaštite, policije, JVP-a i drugih relevantnih ustanova u gradu Bjelovaru donijeta je odluka o prestanku rada svih odgojno-obrazovnih ustanova u gradu Bjelovaru na dva tjedna počevši od ponedjeljka, 16. ožujka 2020. godine.

Iznimno, vrtići će organizirati dežurstva za roditelje koji nikako ne mogu osigurati alternativni smještaj djece. DV Ciciban organizira dežurstvo u svom matičnom objektu u Podravskoj. Dijete koje je potpuno zdravo može boraviti u dežurstvu u iznimnoj situaciji kada roditelji ne mogu osigurati boravak djeteta kod kuće.  

Još jednom vas molimo da djecu ostavite kod kuće i apeliramo na vas da podržite ove odluke.

Molimo vas za razumijevanje i odgovorno ponašanje kako bismo osigurali najveću dobrobit za djecu, a to su zdravlje i sigurnost.

Slobodno nam se obratite na naše kontakte, rado ćemo odgovoriti na vaša pitanja.

Pratite objave u na našoj internet stranici.